Cash Patrol

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Cash Patrol

Rapor et: "Cash Patrol"

Cash Patrol, Pragmatic Play ‘in polis temalı bir kumarhane slotudur. Bu oyunda karanlık ve sisli bir gecede devriye gezen polisleri takip ediyoruz. Çoğu insanın yatağa girdiği zamanlarda suçluların uyanıp iş başına geçtiği bir zamanda geçiyor hikaye. Polisler için uzun zamandır yaşanan en yoğun gecelerden biri olacak gibi görünüyor. Yakın zamanda, hırsızla birlikte değerli mücevherleri ele geçirebildiğimiz Midnight Marauder adlı bir slot oyunuyla karşılaşmıştık. Suç çetelerinin eline geçen büyük paralardan bahsediyoruz; bu durum, 10500 katına kadar bahsin kazanılabileceği yüksek maksimum kazanca yansıyor. Pragmatic Play uzun bir süredir 5000 katına kadar olan potansiyel maksimum kazançlarla tutarlı bir şekilde sunuyor, bu nedenle bu miktarın iki katına çıkması oldukça memnuniyet verici. Bu devasa kazancı elde etmenin mümkün olmasını sağlayan Free Spins ve Money Collect gibi özelliklerin yardımıyla gerçekleşiyor.

Cash Patrol: Slot Özellikleri

Cash Patrol, Pragmatic Play tarafından sunulan 5 makara, 3 sıra ve 25 ödeme çizgisine sahip bir video slotudur. 0.25’ten Min.bet ve 125’ten Max.bet arasında seçim yapabilirsiniz. Bu slot, varsayılan olarak% 96.50 ve diğeri ise% 95.50 olan iki farklı RTP ile oluşturulmuştur. Cash Patrol orta volatiliteye sahiptir ve bahsinizden 10500 kata kadar kazanç elde edebilirsiniz. “Eğer işe yarıyorsa, bozma” gibi bir düşünceyi Cash Patrol, geliştirici Pragmatic Play’in çevrim içi slotu için düşündüğü görünüyor. Bu değerlendirmeyi tetikleyen şey, suçla mücadele sahnesinin arkasında çalışan motorun daha önce bir yığın Pragmatic Play slotunda görünmüş olmasıdır. Bu sefer ekip, ön ucu canlandırmak için polisler ve hırsızlar temasını kullanırken, kullanılan özellikler ödül potu toplama ücretsiz dönüşler ve çeşitli özel Toplama simgelerinden oluşan bir Para Toplama özelliğidir.

Suçla mücadele etmekten bahsettik, ama isterseniz, Cash Patrol rüşvet toplayarak sokaklarda dolaşan yolsuz polisler hakkında da olabilir. Oyundaki metin, oyuncuları adli kolluk kuvvetlerinin yanında olmalarını veya soyguna götürülen çifte ajanlar gibi davranmalarını teşvik ederken, ‘suçun ödülü olmadığı’ uyarısıyla birlikte gelir. Tercihiniz ne olursa olsun, eylem, Chicago veya New York gibi bir şehirdeki rüzgarlı bir sokak manzarasında kurulmuş bir oyun tahtasında gerçekleşir. Bu tür polis ve suç oyunlarında olduğu gibi, Pragmatic Play her şeyi mizahi bir şekilde sunmuş ve havayı aydınlatmak için atılgan, caz müziği ve ska parçalarıyla vurgulanmıştır. Empty the Bank gibi, Cash Patrol da suç ve önlenmesi konusunda daha hafif bir yolculuk sunar. Suçlular ve polisler arasında geçen bu oyun deneyiminde, daha büyük kazançlar için bize yardımcı olacak harika özelliklere sahibiz. Bu özellikler; Wild Simge, Para Topla ve Free Spins.

Cash Patrol: Slot Sembolleri

Oyunun tasarımı polis temasına dayanmakta olup, gece suç işlenen bir bölgeyi ziyaret ediyoruz. Makaraların arka planında yüksek binalar ve araçlar geçmekte olan bir yol görülebilmektedir. Bu slotu not defterleri, masaüstü bilgisayarlar ve mobil cihazlar üzerinden oynayabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinen Cash Patrol oyununu sadece demo oyna butonuna basarak anında oynayabilirsiniz. Kazançlı kombinasyonlar oluşturmak için en az 3 aynı simge türünü, en soldaki makaradan başlayarak yan yana yerleştirmeniz gerekmektedir. Kazançlar, üç veya daha fazla benzerin çarpmasıyla meydana gelir ve tüm sekiz ödeme simgesi tematik olarak düzenlenmiştir. Bunlar, oyundaki düşük ödemeler olarak tasarlanmış donut şeklindeki J-A kraliyetlerini içerirken, prim kelepçeleri, polis şapkaları, para yığınları ve eski araba primleri yer almaktadır. Değerler açısından, düşük ödemeler, bir ödeme çizgisinde beşe kadar olanlar için bahsin 4 katı değerindedir ve beş yüksek ödeme çizgisinde ise bahsin 5-32 katı değerindedir. Ayrıca, ilk makarada olmadıkça, vahşi simgeler normal bir ödeme simgesi için yerine geçerek kazançlı çizgiler oluşturmaya yardımcı olur.

Daha düşük ödeme yapan simgeler, J, Q, K ve A şeklinde donutlardır. Aynı simge türünden 5 tane kazanırsanız, bahsiniz kadar kazanırsınız. Daha yüksek ödeme yapan simgeler ise kelepçeler, polis şapkası, banknot demetleri ve bir arabadır. Aynı simge türünden 5 tane kazanırsanız, bahsiniz kadar 5 katı ile 32 katı arasında kazanırsınız. Oyunun vahşi simgesi altın renkli bir polis rozetidir, kırmızı siren ise oyunun dağıtılan simgesidir. Dönüşler sırasında ayrıca para ve çeşitli toplama simgeleri olan polis ve çete üyeleri de kazanabilirsiniz.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz