Hot Fiesta

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Hot Fiesta

Rapor et: "Hot Fiesta"

Hot Fiesta, Pragmatic Play ‘in parti temalı bir kumarhane slotudur ve bu oyunda Meksika ‘nın çılgın şölenlerini ziyaret ediyoruz. İkonik unsurlarının ortasında, oyunun en belirgin sembolü olan renkli Pinata ‘ya sahip bir slot geldi, dönüşler sırasında bize sunacak çok şeyi var. Pinata, yüzyıllardır var olan bir şeydir, ancak bu süre boyunca başka adlar ve anlamlar almıştır. Aslında, ilk “Pinata” Çin ‘de ortaya çıkmıştır, burada bu nesneyi çeşitli tohumlarla doldurmuşlardır. Sonra bu nesne kırıldığında, parçaları umutla daha iyi bir hasat sağlamak için ateşe verilirdi. Maceraperest Marco Polo seyahatleri sırasında bunu keşfetti ve bu geleneği Avrupa ‘ya getirdi, İtalyanlar bunu Pignatta olarak adlandırmaya başladı, ki bu da kırılgan saksı anlamına gelir.

Hot Fiesta: Slot Özellikleri

Hot Fiesta demo oyunu, 5 makaralı, 3 sıralı ve 25 ödeme çizgisine sahip Pragmatic Play imzalı bir video slot oyunudur. Yıllar geçtikçe İspanyollar da bu geleneği benimsedi ve Güney Amerika ‘ya getirdi, burada bu geleneğin benzeri olan Azteklerin güneş tanrısı Huitzilopochtli ‘ye benzer bir gelenek vardı. O zamanın Pinatası, uçları yedi ölümcül günahı simgeleyen bir yıldızdan oluşurdu ve onu kırmak, günahlarından kurtarırdı. Zamanla Pinata daha renkli hale geldi ve giderek daha fazla lezzetli yiyecek ve tatlıyla doldurulmaya başlandı, bu da bu törene net bir şekilde daha parlak bir anlam kazandırdı. Bir Pinata ‘nın içindekileri keşfetmek kadar heyecan verici olan, şimdi bu slotun içeriğinin ne olduğunu öğrenelim.

Bu slotta Min.bet 0.25 ve Max.bet 125 arasında seçim yapabilirsiniz. Hangi oyun modlarını kullandığınıza bağlı olarak, oyunun RTP ‘si değişir. Normal modda RTP 96.56% iken Bonus Satın Al özelliği ile 96.49% ‘dur. Pragmatic Play ‘in çoğu slotunda olduğu gibi, yüksek volatiliteye sahiptir, ancak şanslı oyuncu bahsinin 5000 katına kadar kazanabilir. Hot Fiesta, özellik seçiminde oldukça temel bir oyun deneyimi sunan bir slot, ancak küçük bir varyasyon olmasına rağmen, tam potansiyelini küçümsememek gerekir. Katılabileceğiniz özellikler Wild Sembol, Ücretsiz Dönüşler, Ante Bet ve Bonus Satın Alma ‘dır.

Hot Fiesta Demo Oyna

Hot Fiesta: Slot Sembolleri

Hot Fiesta oyununun tasarımı, canlı bir sokak ortamında yer alan Meksika temalıdır. Temel oyunda gündüz vaktidir ve Ücretsiz Dönüşler özelliğini etkinleştirmeyi başardığınızda, gece vakti ve daha hızlı tempolu bir atmosfer olacaktır. Dönüşler sırasında birçok ikonik Meksika sembolü inecek ve kazanan bir kombinasyon oluşturursunuz, bunu sol en makaradan başlayarak bitişik makaralara en az 3 aynı sembol türünü yerleştirerek yaparsınız. Hot Fiesta slot demosunu oynamak için tek yapmanız gereken demo oyna butonuna basmaktır.

Bu oyunda düşük ödeme yapan semboller, Meksika tarzında 10, J, Q, K ve A harflerinden oluşur. Orta ödeme yapan semboller, bir içki, marakas, gitar ve akordeondan oluşur. Daha yüksek ödeme yapan semboller, gerçekten gül seven bir kadın ve şarkı söylemeyi seven bir erkekten oluşur. Oyunun Wild Sembolü’nün bir Pinata olduğu, uzun girişten sonra sır değildir, ancak aynı zamanda en çok ödeyen sembol olduğu da yeni bir bilgidir. Eğer 5 bu Pinata sembolünden alırsanız, bahsin 40 katını verir. Oyunun scatter sembolü, üzerinde “Bonus” yazılı 3 havai fişekten oluşur.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz