Piggy Bank Bills

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Piggy Bank Bills

Rapor et: "Piggy Bank Bills"

Piggy Bank Bills, Pragmatic Play ‘in banka ve domuz temalı bir online kumarhane slotudur ve bu oyun bizi çok lüks bir dünyaya götürmektedir. Bu paralel evrende domuzlar hüküm sürer ve onların lüks alışkanlıkları “C.R.E.A.M.” (Cash Rules Everything Around Me) mentalitesini yansıtır. Pragmatic Play, iki yarım banknotu eşleştirerek kazanç elde ettiğiniz bir makaralı oyun düzeni oluşturdu. Birçok farklı kombinasyonun yapılabileceği bu oyunda, bazen daha büyük kazançlar yağdıran cömert bir domuz görünebilir. Bu, genellikle kazançların oluşmasının biraz zaman aldığı, ancak oluştuğunda ani büyük kazançların gelebileceği klasik yüksek volatiliteye sahip bir oyun macerasıdır. Piggy bankaları sıklıkla gördüğümüz bir tema olarak karşımıza çıkar. Daha önce, bu bankaların nasıl büyütüleceğine dair bir formül bulan bir çiftçiyle tanıştık. Bu, Piggy Bank Farm oyunundaydı ancak tema aynı olsa da burada tamamen farklı bir oyun deneyimi bizi bekliyor.

Piggy Bank Bills: Slot Özellikleri

Piggy Bank Bills demo oyunu, 6 makaralı, 3 sıralı ve 9 ödeme hattına sahip Pragmatic Play imzalı bir video slot oyunudur. Aynı türden iki banknotu eşleştirerek kazanç elde edersiniz; bu da tamamlanmış bir banknot sağlar. Aynı dönüşte birkaç tamamlanmış banknot oluşturabilir ve tüm bu değerler ödenir. Oyun, varsayılan olarak %96.50 RTP’ye sahiptir, ancak oyun operatörleri %95.50 veya %94.50 gibi daha düşük RTP’leri kullanmayı tercih edebilir. Min.bet 0.25 ve Max.bet 175 arasında seçim yapabilirsiniz. Piggy Bank Bills, yüksek volatiliteye sahip olup, bahsin 5000 katına kadar kazanç sağlayabilir. Mekanik olarak farklı, ancak bu tür oyunlarda görmek istediğiniz şey domuzlar ve nakitse, bu oyun tam size göre. Kazanmanın yolu, aynı banknotun iki yarısını eşleştirerek madeni paralar elde etmekten geçiyor. Ana özellik, semboller üzerine rastgele çarpanların yerleştirildiği ve bankayı soymak için şansınızı artırabilecek bir ücretsiz döndürme turudur.

Bu slot oyununu herhangi bir cihazda oynayabilirsiniz ve bahisler dönüş başına 0.20 ile 100 $/€ arasında değişir. Oyun, yüksek volatiliteye sahip (5 üzerinden 5) ve bu, verdiği parti havasıyla biraz çelişebilir. Piggy Bank Bills’te kazanmanın yolu alışılmadık; soldan sağa eşleşen sembollerden oluşan kombinasyonlar oluşturmak yerine, oyun ızgarası 6 makara ve 3 sıra olarak bölünmüştür ve her hücre bir banknotun yarısını gösterir. 1. ve 2. makaralar, 3. ve 4. makaralar veya 5. ve 6. makaralarda karşı karşıya gelen banknotlar eşleşirse, gösterilen ödül değeri kazanılır. Bu kadar basit. Bu lüks oyun macerasında, büyük kazançlar peşinde koşarken bize yardımcı olacak birçok özellik bulunur. Bu özellikler arasında Wild Sembolü, Domuz ve Ücretsiz Döndürmeler yer alır.

Piggy Bank Bills Demo Oyna

Piggy Bank Bills: Slot Sembolleri

Piggy Bank Bills oyununun tasarımı, zengin domuzların arasında bulunduğumuz lüks bir temaya sahiptir. Makaraların arka planında büyük banknot yığınları görebilirsiniz ve dönüşler sırasında hızlı tempolu bir müzik çalınır, bu müzik Chilli Heat Megaways oyununda duyduğumuz müziği andırır. Bu slot oyununu masaüstü, mobil ve tablet cihazlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca Piggy Bank Bills demo oyna butonuna basarak anında oynayabilir, Piggy Bank Bills slot taktikleri ve kazanma saatleri hakkında bilgiler bulabilirsiniz. Aynı türden iki banknot parçasını eşleştirerek kazanan kombinasyonlar oluşturabilirsiniz; kazançlar, 1. ve 2. makara, 3. ve 4. makara veya 5. ve 6. makarada oluşabilir. Aynı türden iki sembol arka arkaya gelirse, kazanç oluşmaz.

Bu oyunda dönüşler sırasında, farklı domuzları gösteren 10 farklı banknot görebilirsiniz. Bu banknotların değerleri; 0.25X, 0.5X, 1X, 2X, 5X, 10X, 20X, 50X, 100X ve 1000X’tir. Ayrıca, güzel bir şekilde dekore edilmiş wild sembolü ve pembe scatter sembolü de yer alır. Kazanabileceğiniz 10 farklı değer vardır – 0.25, 0.5, 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100 veya bahsin 1000 katı. Wild yarılar herhangi bir konumda yer alabilir ve scatter dışında tüm sembollerin yerine geçer. Bir wild, herhangi bir ödeme yapan banknotun karşısına düştüğünde, ödül değerini tamamlar. İki wild yarı karşı karşıya gelirse, rastgele bir değer alan bir banknota dönüşürler.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz