Release the Kraken

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Release the Kraken

Rapor et: "Release the Kraken"

Release the Kraken, Pragmatic Play ‘in deniz ve canavar temalı bir çevrimiçi kumar slotudur ve bu oyunda Kraken, ünlü Moby Dick ve Denizler Altında Yirmi Bin Fersah kitaplarıyla popüler hale gelen bir efsanevi kafadan bacaklı hayvandır. Her iki kitap da 19. yüzyılda yayımlandı, ancak Kraken efsanesi çok daha eski zamanlara dayanır. İlk olarak Kuzey efsanelerinde ortaya çıktı ve yüzyıllardır denizcilerin kalplerini ve zihinlerini dehşete düşürmüş mürekkep balığı benzeri bir yaratık olarak tanımlanıyordu. Pragmatic Play, büyük ödüller sunabilen ancak aynı zamanda özellikle vahşi bir oyun seansından sonra kabuslara dönüşebilen bir slot ile geleneği sürdürüyor.

Release the Kraken: Slot Özellikleri

Release the Kraken demo oyunu, 5 makaralı, 4 sıralı ve 20 ödeme çizgisine sahip Pragmatic Play ‘in oluşturduğu bir video slot oyunudur. Min.bet 0,2 ve Max.bet 100’dür. Oyunun varsayılan RTP’si %96,50’dir, ancak oyun işletmecileri daha düşük RTP oyun sürümleri olan %95,50 ve %94,50 kullanabilirler. Release the Kraken, orta/yüksek volatilitede oynanan, bahsin 10000X’i kadar maksimum kazanç sunan bir oyundur. Release the Kraken, genellikle devam etmek isteyen oyuncuları oynamak için istekli tutabilecek, eğlenceli, şık, etkileşimli bir oyundur. Release the Kraken’deki özellikler arasında Vahşi Semboller, Bonus Sembolleri, Ücretsiz Dönüş Sembolleri, Sandık Bonus Sembolleri, Rastgele Vahşi Özellik, Hazine Bonusu ve Gezici Vahşi Ücretsiz Dönüşler bulunmaktadır.

Bu slotta 5×4 oyunla denizdeyiz ve Kraken bölgesinde batık gemilerden gelen hazineleri keşfediyoruz. Kraken, efsanevi bir deniz canavarıdır; hikayeler, Kuzey Atlantik Okyanusu’nda dev kalamarların görüldüğü yerlerden gelir ve bunların boyunun 10 metreden fazla olabileceği söylenir. Kraken’ler, Karayip Korsanları veya Titanların Çarpışması gibi fantastik medyada yaygındır, burada ünlü alıntı “Release The Kraken” ortaya çıkar. Bu, Pragmatic Play ‘in ilk Release The Kraken oyunudur ve Release the Kraken 2, orijinalden neredeyse 3 yıl sonra, yeni özellikler ve daha karikatürimsi bir deniz canavarıyla piyasaya sürüldü.

Release the Kraken Demo Oyna

Release the Kraken: Slot Sembolleri

Release the Kraken oyununun tasarımı, ödeme tablosu düşük ve yüksek ödeme sembolleri arasında bölünmüştür. Düşük ödemeler, J – A kart kraliyeleridir ve bunlarla ilgili denizcilikle ilgili veya ilginç bir şey yoktur. Yüksek ödemeler daha hayal gücüne sahiptir ve deniz canlılarını temsil eden dört yaratık vardır – yeşil bir balık, mavi bir balık, bir kaplumbağa ve bir köpekbalığı. Hepsi dostça bir Nemo ‘nun Dünyası görünümüne sahiptir. Oyunun logosu, beşli kombinasyonlarda bahsin 25 katı ödeyen en değerli düzenli semboldür. Standart vahşi sembol de aynı miktarda değere sahiptir ve Bonus, Ücretsiz Dönüş veya Sandık Bonus sembolleri hariç diğer sembollerin yerine geçebilir. Release the Karaken oyununu demo oyna butonuna basarak oynayabilir, Release the Kraken kazanma saatleri ve slot taktikleri hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Bu oyunda oyunculara daha fazla etkileşimli bir oyun deneyimi sunan ve oyunculara daha fazla seçenek sunan birçok farklı bonus oyunu yönlendiren birçok özellik bulunmaktadır. Temel oyun sırasında, 3 tane işaret tutan birer tentakül belirebilir; işaretlerin arkasında, bir sonraki dönüşte 3×4 Vahşi Sembol tetikleyen Colossal Wilds gibi farklı özellikler bulunur. Bulaşıcı Vahşi sembol, bitişik sembolleri vahşi sembollere dönüştürebilir. Sonuncusu Kraken Kilitli Vahşi sembolleridir. Makaralar dönerken, oyuncunun kilitlenen daha fazla vahşi sembol ve kazanç çarpanları kazandırabilecek 3 sandıktan ardışık olarak seçim yapma şansı vardır.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz