The Dog House Megaways

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
The Dog House Megaways

Rapor et: "The Dog House Megaways"

The Dog House Megaways, Pragmatic Play ‘in köpek temalı bir kumarhane slotudur. Bu oyun bazen evimizde, bazen ise bahçemizde, sokağımızda baktığımız ve bizlerin en iyi dostlarını olan köpekleri ziyaret etmemize olanak tanır. Bu oyun yapışkan wild sembolleri ve muazzam potansiyeliyle gerçek bir hit olan The Dog House ‘un devamıdır. Kısa zamanda popüler hale gelen ve sağlayıcı Pragmatic Play ‘in en çok ilgi gören oyunlarına eklediği Megaways mekaniği bu oyuna da geldi. Sinema endüstrisinde, devam filmleri genellikle birinci üründen sonra belirli beklentilere sahip insanlar tarafından pek sevilmez, ancak tabii ki taşıdığı isimle slot tutkunlarını memnun etmek de aynı derecede zordur ve Pragmatic Play bunu fazlasıyla başardı diyebiliriz.

The Dog House Megaways: Slot Özellikleri

The Dog House Megaways demo oyunu, 6 makara, 2 / 7 sıra ve 117.649 ödeme çizgisine sahip ve Pragmatic Play tarafından geliştirilen bir video slotudur. Megaways, düzenli yollar veya ödeme çizgileri yerine kullanılır ve her dönüşte makaraların tümünde sıralar farklı olacaktır. Maksimum megaways, 117.649 kazanma yoluna neden olur. Oyuncular, Min.bet 0.20 ve Max.bet 100 arasından seçim yapabilirler. Oyun varsayılan olarak% 96,55 RTP ile oluşturulmuştur, ancak kumarhane operatörleri ayrıca% 95,53 ve% 94,55 RTP seviyelerinden seçim yapabilirler. The Dog House Megaways yüksek volatiliteyle oynanır ve bahsin 12.305x katı kadar maksimum kazanç sunar.

Bir devam filminden hoşlanan ancak değişiklikten korkan bir oyuncuysanız, görseller büyük rahatlama sağlamalıdır. Arkadaşlar, neredeyse aynı beyaz tahta çitli banliyö avlusunda takılıyorlar, her zamanki kadar geniş gözlü ve masum. Ana fark, 6 makaralı Megaways kurulumuna eşlik etmek için genişletilmiş olan oyun alanıdır. Her dönüşte, her bir makarada 2 ila 7 sembol görünür ve kazanç yolları 64 ila 117.649 arasında değişen büyük bir sayı sağlar. Her dönüşte etkin olan sayı, referansınız için makaraların hemen üzerinde görüntülenir. Mekanik olarak, oyun öncüsüne benzer ancak Pragmatic bazı ayarlamalar yapmıştır. Özellikler Wild Sembolü, Scatter Sembolü, Yapışkan Wild Free Dönüşler, Yağmur Wilds Free Dönüşler ve Bonus Satın Alma içerir.

The Dog House Megaways: Slot Sembolleri

The Dog House Megaways oyununun tasarımını eğer birinci Dog House oyununu oynadıysanız, fazlasıyla tanıdık gelecektir. Güzel bir yaz gününde güzel bir mahallede olduğu gibi görünüyor, yeşil çimenler, ara sıra bulutlu mavi bir gökyüzü ve kuşların ötmesi. Çocuklarınızın köpeklerle oynarken bahçede bir parti düzenlemek, birkaç soğuk içecek açmak ve mangalda bazı hamburgerler yapmak isteyeceğiniz arka bahçelerden biri. Ücretsiz Dönüşler tetiklendiğinde, gece vakti yaklaşıyor. Ancak sizi korkutmasına izin vermeyin. Yine de muhteşem, yıldızlarla dolu berrak bir gökyüzü ile eşit derecede rahattır. Bu oyunu tüm yaygın mobil cihazlarda ve masaüstlerinde oynayabilirsiniz. Ayrıca sitemizde de The Dog House Megaways oyununu oynamak için demo oyna butonuna basmanız yeterlidir. Kazanan bir kombinasyon, sol makaradan başlayarak oyunun çizgileri içinde ardışık makaralarda 3 veya daha fazla eşleşen sembolü yerleştirerek oluşturulur.

Bu oyunda düşük ödeme yapan semboller 10, J, Q, K ve A’dan oluşur. Bu sembollerle 6’lı bir kombinasyon, bahsin 0.5x-1x’ini öder. Daha yüksek ödeme yapan semboller kemik, tasma ve 4 farklı köpek cinsini içerir. Bunlarla 6’lı bir kombinasyon, bahsin 1.5x-7.5x’ini öder. Ödemeler nispeten düşük gibi görünebilir, ancak bir megaways oyunu olduğu için genellikle 6’dan fazla sembolle bağlantılar göreceksinizdir. Vahşi semboller, diğer ödeme sembollerinin yerine geçebilir ve bazen onlara bağlı olarak 2x veya 3x çarpanı olabilir. Üzerinde “Bonus” yazan pati izi bir Scatter sembolüdür. 3 veya daha fazlasını yerleştirmek, Ücretsiz Dönüşler özelliğini tetikler.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz