Power of Thor Megaways

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Power of Thor Megaways

Rapor et: "Power of Thor Megaways"

Power of Thor Megaways, Pragmatic Play ‘in Thor temalı mitolojik bir kumarhane slotudur ve mitolojideki en güçlü karakterlerden biri olan kudretli tanrı Thor ile tanışıyoruz. Yıldırım ve gökyüzü tanrısı olmanın yanı sıra Thor aynı zamanda tarım tanrısıydı. Muhteşem bir Midgard manzarası içinde, tüm ihtişamlı dağlar ve engebeli vadiler ile oyuncular şanslarını denemek için oldukça güzel bir araziye sahip oluyorlar. Bu slot yüklendiği anda Power of Thor Megaways ‘in ne ile alakalı olduğuna dair bir fikir edinirsiniz.

Power of Thor Megaways: Slot Özellikleri

Power of Thor Megaways demo oyunu, 6 makaralı, 2 / 7 sıralı ve 117.649 kazanç çizgisine sahip Pragmatic Play imzalı bir video slot oyunudur. Burada Thor ‘un doğduğu topraklarda bir gezintiye çıkıyorsunuz. 6 makaralı Megaways ızgarası geldiğinde, diğer slotlara göndermeler ortaya çıkar. İlk olarak, yırtık saçlı karakter sembolleri, Power of Thor’ın doğrudan rakiplerinden biri olan Vikings Unleashed Megaways’i akla getirir. Ancak Pragmatic Play ‘in bu sotu, Blueprint Gaming ‘in oyunundan bile daha az iyi niyetli bir mizaha sahiptir.

Bu slotun iş odaklı tutumu, ücretsiz dönüşler sırasında daha da sertleşen dramatik bir müzik eşliğinde vurgulanır. 6 makaralı ve 2 ila 7 sıra içeren bu oyun harika bir deneyimi de beraberinde getiriyor. Sıradaki değişim, oyunun Megaways mekaniğinden kaynaklanıyor ve bu size 117649 ödeme çizgisi sunabilir. 0,20 ile 100 arasında bir min. bahis yapmayı tercih edebilirsiniz. Power of Thor Megaways’in RTP’si %96,55 ve yüksek volatiliteye sahip. Tanrılar arasındaki bu macerada, bahsinizin 5000 katı kadar büyük bir kazanç elde edebilirsiniz.

Power of Thor Megaways Demo Oyna

Power of Thor Megaways: Slot Sembolleri

Power of Thor Megaways oyununun teması, güçlü çekici birçok vahşi sembol yaratabilir. Megaways mekaniği olan bir slot oyununda, çeşitli sembollerin gelmesi kesinlikle mümkün olabilir. Düşük ödeme yapan semboller 9, 10, J, Q, K ve A’dan oluşur. Orta derecede ödeme yapan semboller üç farklı Viking ‘ten oluşur. En yüksek ödeme yapan sembol ise kendisi Thor’dur ve 6 tane elde ederseniz bahsinizin 20 katını kazandırır. Oyunun vahşi sembolü üzerinde “wild” yazan çok şık bir şekilde tasarlanmıştır. Thor’un güçlü çekici, Çekiç özelliğine katılmanıza yardımcı olabilir ve bu sembol 1X2 boyutundadır. Son olarak, sembol denizinde, altın bir kalkandan oluşan dağıtıcı sembolümüz var.

Bu oyunda çoğu insan muhtemelen Thor ‘un çekicinin güçlü olduğunu bilir ve Çekiç özelliği içinde bunu onaylarız. Yani, üst makarada yer alabilen 1X2 boyutunda çekiç sembolleri vardır. Eğer 2 çekiç sembolü oraya yerleşirse, bu da tüm makarayı kaplayacak şekilde, Çekiç özelliği etkinleştirilir. Sonra çok güzel bir manzarayı deneyimleyeceksiniz, çünkü bu çekiç sembollerinin altındaki tüm semboller vahşi sembollere dönüşecek. Bu da büyük kazanç kombinasyonları oluşturabilir. Sonra, çekiç sembolünü bir yıkımdan sonra konum değiştirmeyi başarırsanız, Çekiç özelliği tekrar tetiklenebilir. Power of Thor Megaways slot demosunu her cihazda oynayabilirsiniz, tek yapmanız gereken demo oyna butonuna basmaktır. Ayrıca Power of Thor Megaways kazanma saatleri ve slot taktikleri hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz