Chilli Heat Megaways

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Chilli Heat Megaways

Rapor et: "Chilli Heat Megaways"

Chilli Heat Megaways, Pragmatic Play ‘in Meksika ve sokak temalı bir çevrimiçi kumar slotudur ve bu oyun bizi bir kez daha Meksika’nın hareketli sokaklarına götürüyor. Megaways ve diğer özelliklerle geliştirilen bu oyun, 2018 ‘de piyasaya sürülen Chilli Heat slot oyunundan bu yana harika bir başarı yakaladı. Pragmatic Play bu sefer maksimum kazanç potansiyelini ikiye katlamayı ve Megaways özelliğiyle oyunu daha da heyecanlı hale getirmeyi tercih ediyor. Chilli Heat Megaways ‘de orijinal oyun müziği yeniden kullanmış ve Meksika festivallerinin bilinen süper pozitif ve parlak ışıklı tutumunu yansıtmış. Kaktüsleri ve sıcak Meksika güneşinde kuruyan biberleri aydınlatan ışık ışınlarını kelimenin tam anlamıyla görebilirsiniz. Bu hoş sahne, Chilli Heat Megaways ‘in başka neler sunduğunu görmek için iyi bir ilk izlenim yaratıyor.

Chilli Heat Megaways: Slot Özellikleri

Chilli Heat Megaways demo oyunu, 6 makaralı, 2 / 8 sıralı ve 200.704 kazanma çizgisine sahip Pragmatic Play imzalı bir video slot oyunudur. Megaways mekaniği sayesinde sıraların sayısı değişebilir ve bu da 200.704 ‘e kadar kazanma yolu sunar. Min.bet olarak 0.20 ve Max.bet olarak 125 seçeneğiyle oynayabilirsiniz. Oyunun RTP’si (Return to Player) %96.50’dir ve normal oyun, ante bet ve bonus satın alımı sırasında aynı kalır. Bu oyun sağlayıcısının çoğu oyununda olduğu gibi yüksek volatiliteye sahiptir ve bahsin 5000 katına kadar kazanabilirsiniz. Chilli Heat Megaways, herhangi bir cihazda oynanabilir ve spin başına 20 p/c’den $/€125’e kadar bahis yapma imkanı sunar. Her spin, tahtaya farklı sayıda sembol düşürür – ana makaralarda 2 ila 7, üst yatay makara üzerinde ise 4 sembol. Bu, kazanma yollarının da her seferinde farklı olacağı anlamına gelir, en fazla 200,704 yola kadar çıkabilir, soldan sağa bitişik semboller eşleştiğinde kazançlar elde edilir.

Bu slotta grafikler gibi, matematik modeli de sıkılaştırılan bir diğer unsur. Varsayılan RTP (Return to Player) aynı kalarak %96.5’te sabitlenmiş durumda – normal ayarda oynarken, Ante Bet’i etkinleştirirken veya ücretsiz dönüşleri satın alırken. Öte yandan, volatilite yüksek seviyeye çıkarılmış ve Pragmatic’in yıldırım ölçeğinde 5 üzerinden 5 olarak derecelendirilmiş. Potansiyel de çok daha büyük, ancak Pragmatic Play’in şu anki eğiliminde olduğu gibi, maksimum kazanç Megaways oyunları için nispeten düşük bir sayıyla sınırlandırılmış. Bu eğlenceli sokakta büyük kazançların peşinde koşarken bir dizi harika özellikten yararlanıyoruz. Bu özellikler arasında Wild Sembolü, Tumble, Respin, Ante Bet ve Bonus Satın Alımı bulunmaktadır.

Chilli Heat Megaways Demo Oyna

Chilli Heat Megaways: Slot Sembolleri

Chilli Heat Megaways oyununun tasarımı Meksika temalıdır ve çok atmosferik bir sokakta, takdire şayan müzik eşliğinde oynanır. Makaraların arka planında renkli evler, kaktüsler ve sallanan biberler görebilirsiniz. Bu slot oyununu dizüstü bilgisayar, mobil cihazlar ve masaüstü bilgisayarlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca Chilli Heat Megaways oyununu sitemiz üzerinden demo oyna butonuna basarak hemen oynayabilir, Chilli Heat Megaways kazanma saatleri ve slot taktikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı sembol türünden 3 veya daha fazlasını bitişik makaralara getirerek kazanan kombinasyon oluşturursunuz.

Bu oyunda düşük ödeme yapan semboller 9, 10, J, Q, K ve A’dan oluşur. Aynı sembol türünden 6 tanesini elde ederseniz, bahsin 0.6X ila 1.5X katı arasında ödeme yapar. Orta ödeme yapan semboller arasında tekila shotı, acı sos ve chihuahua bulunur. Aynı sembol türünden 6 tanesini elde ederseniz, bahsin 1.5X ila 6.25X katı arasında ödeme yapar. En yüksek ödeme yapan sembol ise mutlu oyun oynayan Meksikalı adamdır ve aynı türden 6 tanesini elde ederseniz bahsin 10 katını kazanırsınız. Bu sembol, bitişik makaralarda iki taneyle bile ödeme yapar ve bu durumda bahsin 0.5 katını alırsınız. Oyunun wild sembolü alevli Chilli Heat logosudur ve altın renkli para çantası ise oyunun Para sembolüdür. Respin özelliğinde daha fazla sembol alabilirsiniz.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz