Magic Money Maze

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Magic Money Maze

Rapor et: "Magic Money Maze"

Magic Money Maze, Reel Kingdom ortaklığıyla Pragmatic Play tarafından geliştirilen dolar ve para temalı bir kumarhane slotudur ve bu oyunda dolarların üzerine basılan 4 adam tasvir edilmektedir. Hepsi geçmişteki klasik görünümlerine sahiptir ve Big Benji Bonanza ‘da olduğu gibi modern kıyafetler giymezler, oyunun en değerli sembolü olan 100 dolarlık adam Benjamin Franklin ‘dir. Magic Money Maze ‘de aslında en büyük kazançları getiren kişi 5 dolarlık adam Abraham Lincoln ‘dır. Bonus özelliği, oyuncunun zar atarak bir masa oyunundaki bir pavyona hareket ettirdiği bir labirenttir – maksimum bahsin 10000 katı kadar kazanma imkanı verir.

Magic Money Maze: Slot Özellikleri

Magic Money Maze demo oyunu, 5 makaralı, 3 sıralı ve 10 ödeme hattına sahip Reel Kingdom ve Pragmatic Play ‘in geliştirdiği bir video slot oyunudur. Min.bet 0.10 ve Max.bet tam 250’dir. RTP% 96.61’dir, ancak oyun ayrıca RTP’si% 95.51 ve% 94.53 olan diğer versiyonlarda da mevcuttur. Maksimum kazancı elde etmek bu yüksek volatiliteye sahip oyunda bahsin 10000 katıdır. Bu oyunda Amerika ‘nın önemli başkanları, oyuncuların gerçek para labirenti türündeki bir cihazdan kazanç elde etmeye çalışırken onlara eşlik ediyorlar.

Bu slotta dört başkanın çağrıştırdığı tarihi hissiyatı maksimuma çıkarmak için Pragmatic Play, Magic Money Maze ‘e tamamen eski bir hava katmıştır. Bir tür Devrim Savaşı / İngiliz Ordusu tarzı müzik, bonus turda müziğin tamamen ragtime tarzına dönüşmeden önce temel oyununa ruh katar. Şimdilik temel oyunla devam edersek, oyunculara her biri 3 sembol tutan ve 10 kazanma yolunu sağlayan 5 makaralı altın çerçeveli bir set sunulur. Dekorasyon genellikle ekranın etrafına saçılmış paralar ve banknotlardan oluşur, yeşil siyah bir arka plan önünde. Eski başkanlar ve ABD’nin kurucularından bazıları arasında Money Symbol, Scatter Symbol, Magic Money Maze Board Bonus ve Bonus Buy gibi özellikler bulunmaktadır.

Magic Money Maze Demo Oyna

Magic Money Maze: Slot Sembolleri

Magic Money Maze oyununu George Washington, Abraham Lincoln, Alexander Hamilton ve Benjamin Franklin tarafından sunulmaktadır. İlk iki beyefendi, 1 dolar ve 5 dolarlık banknotlarda tasvir edilen eski Amerikan başkanlarıdır. Diğer ikisi ise 10 dolar ve 100 dolarlık banknotlarda tasvir edilen ve birçok insanın düşündüğünün aksine hiçbir zaman başkan olmamış olan ülkenin kurucu babalarından birkaçıdır. Oyun geliştiricisi, onları tümü başkanlar olarak adlandırır ve yeşil dolar renkli makaralarda diğer sembollerle birlikte yer alırlar. Makaraların yanında havada uçuşan dolar banknotları ve madeni paralar bulunur ve bunların hepsi bir yürüyüş müziği ve çocukların televizyon şovu tema şarkısının birleşimi gibi sesler eşliğinde gerçekleşir. Bir kazanç elde etmek için, aynı sembollerden en az 3 tanesini herhangi bir yönde 10 ödeme hattından birine yerleştirmeniz gerekir. Yaşlı adamlar ayrıca 2 sembol kombinasyonları için de kazanç sağlarlar. Magic Money Maze masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve mobil telefonlarda mevcuttur. Ayrıca Magic Money Maze oyununu sitemiz üzerinden de demo oyna butonuna basarak oynayabilir, Magic Money Maze kazanma saatleri ve slot taktikleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu oyunda ölçüsüz semboller arasında 10, J, Q, K ve A bulunur. 5 sembol içeren bir ödeme hattı için bahsin 10X ile 20X arasında ödenirler. Daha yüksek ödeme yapan semboller yukarıda bahsedilen beyefendilerdir. Washington, Hamilton ve Franklin gerçek hayattaki banknotlarda 1 ila 100 dolar arasında değerlere sahip olmalarına rağmen, Magic Money Maze ‘de hepsi aynı ödeme yaparlar ve 5 sembol kombinasyonu için bahsin 50 katını öderler. En yüksek ödeme yapan sembol Lincoln ‘dür ve tam bir ödeme hattı için oyuncuya bahsin 200 katını verir. Ayrıca farklı değerlerde Para Sembolleri bulunmaktadır. Bir ödeme hattında 3 veya 4 sembol bulunursa, sembollerin değerine bakılmaksızın bahsin 3X ve 15X’i ödenir. Bir ödeme hattında beş para sembolü bulunması durumunda toplam sembol değeri ödenir. Son olarak, 3 veya daha fazla sembolle Magic Money Maze Board Bonus ‘u etkinleştiren Scatter Symbol bulunmaktadır.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz