Wild West Duels

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Wild West Duels

Rapor et: "Wild West Duels"

Wild West Duels, Pragmatic Play ‘in kovboy ve vahşi batı temalı online kumar slotudur. Yıllar boyunca bu oyun sağlayıcısı, Cowboys Gold gibi batı temalı birçok slot yarattı. Önceki sürümlerde olduğu gibi, kendimizi yine tehlikeli silahşörler arasında bulduğumuz hızlı tempolu bir yere gidiyoruz. Wild West Duels slotunda maksimum kazanç bahsinizin 20000x katı olarak hesaplanmış. Daha önce yüksek maksimum kazançlar kullanan ve daha sonra 5000X ‘in daha normal bir seviyesine düşüren Pragmatic Play, şimdi yeniden devasa potansiyel maksimum kazançlar kullanmaya döndü.

Wild West Duels: Slot Özellikleri

Wild West Duels demo oyunu, 5 makaralı, 5 sıralı ve 15 ödeme çizgisine sahip bir Pragmatic Play video slotudur. 0.20’den Min.bet ve 100’e kadar Max.bet yapma seçeneğiniz bulunmaktadır. Oyun, 3 farklı RTP ile oluşturulmuştur; varsayılan olarak %96.0 RTP’ye sahiptir, ancak oyun işletmecileri ayrıca %95.0 veya %94.0’tan birini de kullanmayı tercih edebilirler. Wild West Duels, yüksek bir volatiliteye sahiptir ve bahsinizi 20000X’e kadar kazanabilirsiniz.

Bu slotun geçtiği yer uzun bir süre önce terk edilmiş gibi görünen tozlu bir sınır kasabasıdır. Belki yerel maden tükendi veya tren baronları burada bir mola durağı inşa etmeyi reddetti veya bir kasabanın yok olmasına neden olacak herhangi bir sayıda şey oldu. Ya da belki de nüfus haydutluktan korktuğu için sokaklara çıkmak istemiyor. Ne olursa olsun, Wild West Duel ‘in kasabası oldukça ıssız hissediyor, sokaklar kurumuş ot, toz ve birkaç kaktüsle dolu. Kahraman avcısı kovboy ve kızılderililer arasındaki bu oyun macerasında, büyük kazançları ararken bize yardımcı olacak birkaç özellik bulunmaktadır. Özellikler, Çarpanlı Genişleyen Vahşi semboller, Bira Oyunu, Düello, Kayıp Kalıntılar ve Bonus Satın Alma özelliklerini içerir.

Wild West Duels Demo Oyna

Wild West Duels: Slot Sembolleri

Wild West Duels oyununun tasarımı, kendimizi El Paso’ya benzeyen tehlikeli bir yerde bulduğumuz batı temalı bir yapıya sahiptir. Makaraların arka planında, gerçek eylemin başlamasından önce daha yumuşak temel oyun dönüşlerinde dönen yabani batı otu görebilirsiniz. Bu slotu, not defterleri, masaüstleri ve mobil cihazlar dahil tüm cihazlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca sitemizde de sadece demo oyna butonuna basarak Wild West Duels demosunu oynayabilirsiniz. Sol makaradan başlayarak bitişik pozisyonlarda aynı sembol türünden 3 veya daha fazla sembol yakalayarak kazanan bir kombinasyon oluşturursunuz.

Bu oyunda düşük ödeme yapan semboller, bir aranan ilan, bir bandana, bir şişe, bir çift çizme ve bir şapka içerir. Aynı sembol türünden 5 tanesini yakalarsanız, bahsin 1 katı ödeme yapar. Daha yüksek ödeme yapan semboller Turkuaz, Kahverengi, Mor, Yeşil ve Mavi renkli Kovboylar ve Kızılderililerdir. Aynı sembol türünden 5 tanesini yakalarsanız, bahis 5 ila 20 kat arasında ödeme yapar. Para çantası oyunun vahşi sembolüdür ve ziyaret sırasında Bira Oyunu, Düello ve Kayıp Kalıntılar scatter sembolleriyle de ilgilenebilirsiniz. Beş eşleşen sembolün kazançlı bir çizgisini yakalamak, düşük semboller için bahsin 1 katını veya ödüller için 5-20 katını ödüllendirir. Normal ödeme sembolünün herhangi birini değiştirmek için tüm makaralarda görülen düzenli altın çanta vahşi semboldür. Temel oyun veya Düello özelliğinde, vahşi semboller rastgele bir makarayı doldurmak için genişleyebilir ve iki silahşör düelloya girer. Kazanan düello yapan, vahşi sembolünü kendi çarpanı olan x2 ila x100 ekler. Genişlemeler, en az bir kazanç oluşturulacaksa gerçekleşir.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz