Treasure Wild

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Treasure Wild

Rapor et: "Treasure Wild"

Treasure Wild, Pragmatic Play ‘in hazine ve altın temalı bir kumarhane slotudur. Bu oyun Scrooge McDuck ‘ın paraya olan düşkünlüğünü andırıyor diyebiliriz. Adından da anlaşılacağı üzere, vahşi semboller büyük kazançların avında büyük bir rol oynar. Hazine, oyunun teması boyunca renkli bir şekilde temsil edilirken, vahşi semboller, bir para sembolü koleksiyon özelliği için merkezi bir rol oynar. Ancak oyunun geri kalanı biraz aceleye getirilmiş gibi hissettiriyor, sanki büyük bir çaba veya önceden düşünce olmadan bir araya getirilmiş gibi. Bununla birlikte, başlangıçta çok sert bir şekilde yargılamayalım ve Treasure Wild ‘ın cazibesine teslim olalım, nereye götürdüğünü görelim.

Treasure Wild: Slot Özellikleri

Treasure Wild demo oyunu, 5 makaralı, 3 sıralı ve 20 ödeme çizgisine sahip Pragmatic Play ‘in geliştirdiği bir video slot oyunudur. Min.bet olarak 0,20 ve Max.bet olarak 100 arasından seçim yapabilirsiniz. Ortalamanın üstünde bir RTP’ye sahiptir, normal mod ve bonus satın alma özelliğinde %96,53’lük bir RTP bulunmaktadır. Bahsedildiği gibi, bu yüksek volatiliteye sahiptir (4.5/5), bahsin 4500X kadar kazanabileceğiniz bir oyun. Treasure Wild ‘ın en etkileyici yönlerinden biri Walt Disney tarzı sesleridir. Temel oyunda, neredeyse korsan bir film müziği alırız, o kadar dramatiktir ki aşırı coşkulu bir orkestra şefinin kendini tamamen müziğe teslim ederek, bir yaşam boyu süren bir senfoni performansını ortaya çıkardığını hayal etmek kolaydır. Ücretsiz dönüşleri tetikleyin ve müzik, 60’lı yılların Star Trek tarzına dönüşür.

Bu slotta bunu söylerken, ilk izlenimler oldukça etkileyici değil. Yer her yerde altın şeylerle dolu, garip bir şekilde yan tarafta yüzen bir sandık ve arka planda bir sürü parıldayan ışık var. Oyunun alevli bir kişiliği yok; temelde parlayan metal veya taşlar olan bir hazine. Bu, birçok harika şey satın almasına rağmen, deneyimin genelinde belirgin bir derinlik eksikliği var. Bu lüks oyun macerasında, büyük kazançların avında bize yardımcı olacak birçok harika özellik bulunmaktadır. Özellikler arasında Vahşi Sembol, Para Toplama, Ücretsiz Dönüşler ve Bonus Satın Alma bulunmaktadır.

Treasure Wild Demo Oyna

Treasure Wild: Slot Sembolleri

Treasure Wild oyununun tasarımı, toplanmayı bekleyen çok sayıda değerli nesnenin bulunduğu bir tema etrafında şekillenmiştir. Makaraların arka planında, altın paralar ve taşan hazine sandıkları denizi görürsünüz. Bu slotu tüm tabletlerde, masaüstlerinde ve mobil cihazlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca Treasure Wild oyununu demo oyna butonuna basarak anında oynayabilir, Treasure Wild kazanma saatleri ve slot taktikleri hakkında merak edilenleri öğrenebilirsiniz. Kazançlı bir kombinasyon oluşturmak için, en soldaki makaradan başlayarak bitişik makaralarda aynı sembol türünden 3 veya daha fazlasını bulmanız gerekmektedir.

Bu oyunda düşük ödeme sembolleri J, Q, K ve A’dan oluşur. Aynı sembol türünden 5 tanesini bulursanız, bahsin 1,5X ile 1,8X arasında kazanç sağlar. Yüksek ödeme sembolleri, bir bilezik, bir kadeh, bir kalp kolyesi, mücevherlerle dolu bir torba ve bir altın taçtan oluşur. Aynı sembol türünden 5 tanesini bulursanız, bahsin 3X ile 15X arasında kazanç sağlar. Kapalı hazine sandığı oyunun vahşi sembolüdür ve üzerinde taç baskısı bulunan altın sikke oyunun Para sembolüdür.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz