Starlight Princess

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Starlight Princess

Rapor et: "Starlight Princess"

Starlight Princess, Pragmatic Play ‘in çizgi film temalı bir kumarhane slotudur ve bu oyunda bulutların yükseklerine seyahat ederek çok büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. İlham verici Yıldızlı Prenses ‘in bulunduğu ve bize heyecan verici bir kazanç sağlayacağı bir yer burası. Starlight Princess 8 veya daha fazla aynı sembol türünün rastgele yerleştiği ve Pragmatic Play ‘in kazançlı mekaniğine sahip bir oyundur. Bunlar yan yana makaralarda olmak zorunda değil, bunun yerine farklı konumlarda dağılmış olabilirler ve yine de kazanç getirebilirler. Bu oyun çalışma şekli bakımından Gates of Olympus ile bir çok benzerlik göstermektedir ve 500X ‘e kadar çıkabilen çarpanlar getirebilir, bu da ani dev kazanç patlamalarına neden olabilir.

Starlight Princess: Slot Özellikleri

Starlight Princess demo oyunu, 6 makaralı, 5 sıralı ve dağınık ödeme sistemine sahip olan Pragmatic Play tarafından yaratılmış bir video slot oyunudur. Yan yana pozisyonlarda olsalar da olmasalar da, makaralarda 8 veya daha fazla aynı sembol türü kazançlar oluşturur. 0,20 ile 125 arasında bir Min.bet ve Max.bet yapmayı seçebilirsiniz. RTP varsayılan olarak %96,50’dir, ancak Pragmatic Play bir süredir slotlarında farklı büyüklükte RTP’ler sunmaya başladı. Bu nedenle, makaraları çevirmeye başlamadan önce oyun operatörünüzün hangi RTP’yi kullandığını kontrol ettiğinizden emin olun. Bu oyun sağlayıcısının diğer oyunlarının çoğu gibi, kazançlarınızın 5000X bahsinin üzerine çıkabileceği yüksek bir volatiliteye sahiptir.

Bu oyun Gates of Olympus ‘u çalıştıran aynı motor üzerinde çalışır, bu nedenle benzer bir dizi sayı ve istatistik üretilir. Bu, varsayılan %96,5 RTP değerine sahip olduğu anlamına gelir, ancak %95,51 veya hatta %94,50’de çalışan daha az cömert versiyonlara dikkat edin. Daha önce olduğu gibi, volatilite yüksektir; Pragmatic Play bunu 5 üzerinden 5 olarak derecelendirmiştir, bu da öncekiyle aynıdır, ancak orijinal Sweet Bonanza ‘dan daha yüksektir. Çoğu kumarbaz için uygun geniş bir bahis aralığı mevcuttur, 20 kuruş ile başlayıp spin başına 100 $/€’ya kadar çıkmaktadır ve diğer iki oyun gibi Ante Bet özelliği de mevcuttur. Bulutlarda bu oyun macerasında büyük kazançların peşinde bize yardımcı olacak bir sürü harika özellik var. Özellikler Tumble, Çarpan Sembolleri, Ücretsiz Dönüşler, Ante Bet ve Bonus Satın Alma’dır.

Starlight Princess Demo Oyna

Starlight Princess: Slot Sembolleri

Starlight Princess oyununun tasarımı, bulutların arasında uçan Starlight Prenses ile tanıştığımız bir anime temasından oluşur. Makaraların sağındaki yerde, sürekli olarak sihirli değneğini kullanmaya hazır olan bu prensesi görebiliriz ve makaraların üzerinde yıldızların düştüğünü görebilirsiniz. Bu slotu tüm tabletlerde, masaüstlerinde ve mobil cihazlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca bu sayfa üzerinden demo oyna butonuna basarak Starlight Princess demosunu oynayabilirsiniz. Kazanç sağlamak için aynı sembol türünün makaralara 8 veya daha fazla yerleştirilmesiyle bir kazanç oluşturursunuz, bunlar yan yana pozisyonlarda olmak zorunda değildir. Bu, önceki slotlarda görülen scatter kazançlarına benzer olan oyunun Kâr neredeyse mekaniğinin yardımıyla gerçekleşir.

Bu slotta düşük ödeme yapan semboller, sarı, turkuaz, yeşil, mavi ve kırmızı renklerdeki değerli taşlardan oluşur. Aynı sembol türünden 12 veya daha fazlasını yerleştirirseniz, bahsin 2X ila 10X’i arasında bir ödül alırsınız. Daha yüksek ödeme yapan semboller ise bir yıldız, bir ay, bir kalp ve bir güneşi tasvir eden güzel armalardan oluşur. Aynı sembol türünden 12 veya daha fazlasını yerleştirirseniz, bahsinizden 12X ila 50X arasında bir ödül alırsınız. Yıldızlı Prenses, oyunun scatter sembolüdür ve 6 tanesini elde ederseniz, bahsinizin 100X’ini alırsınız. Dönüşler sırasında ayrıca yeşil, mavi, pembe ve sarı renklerde kalp şeklinde çarpan sembolleri de alabilirsiniz.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz