Buffalo King Megaways

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Buffalo King Megaways

Rapor et: "Buffalo King Megaways"

Buffalo King Megaways, Pragmatic Play ‘in vahşi doğa ve bufalo temalı bir online casino slot oyunudur. Bu oyunda dev buffaloların ve diğer güçlü hayvanların arasında bir maceraya çıkıyoruz. Bu oyun sağlayıcısı, bir süre önce Buffalo King slotunu piyasaya sürmüştü, bu da birçok kişi arasında hızla başarıya ulaştı ve sonra bu fırsatı değerlendirip ona Megaways mekaniğini eklemek istediler. Çoğu şey, mekana ve oyuncuların katılabileceği çeşitli sembollere dair, öncülüyle benzerdir. Oyuncu olarak, büyük bufaloları ve devasa kazançları avlama heyecanını yaşarsınız.

Buffalo King Megaways: Slot Özellikleri

Buffalo King Megaways demo oyunu, 6 makaralı, 2 / 8 sıralı ve 200.704 ödeme hattına sahip Pragmatic Play imzalı bir video slot oyunudur. Sıraların bu değişkenliği, oyundaki Megaways mekaniğinden kaynaklanır ve bu da her dönüşte rastgele sıra sayısını mümkün kılar ve dolayısıyla her dönüşte ödeme hatlarının sayısının değişmesine neden olur, ki bu Megaways slotlarının tipik bir özelliğidir. Bu slotta, ödeme hatlarının sayısı maksimum 200704 ‘e kadar çıkabiliyor. Min.bet 0.20, Max.bet ise 125 olarak seçilebilir. Buffalo King Megaways’in normal modda %96.52 RTP’si vardır ve oyunun Bonus Buy özelliğini kullandığınızda, RTP biraz değişir ve %96.50 olur. Yüksek volatiliteye sahip olup, şanslı oyuncu bahsin 5000 katına kadar kazanabilir.

Bu slot büyük varlığıyla birlikte, bufalo birçok insan için birçok şeyi simgeler. Güvenlik, güç ve kudret gibi şeyleri simgeler. Bu slot oyununda, ayrıca simgeleyebileceği başka bir şey de verilmiştir, yani zenginlik. Önceki sürümde, Pragmatic Play toplam maksimum kazancın bahsin 96750 katı olabileceğini söylemişti, ancak neredeyse imkansız olduğu ortaya çıkan bir şey. Bu sefer, maksimum kazancı bahsin 5000 katı olarak belirlediler, bu da onların çoğu slotuyla uyumlu bir şeydir, mesela Wild Booster ve Power of Thor Megaways gibi. Bu slottaki çoğu şey aynıdır, ancak devam filmi olduğundan, tabii ki özelliklerle ilgili bir dizi yükseltme yapılmıştır. Katılabileceğiniz özellikler arasında Vahşi Sembol, Tumble, Ücretsiz Dönüşler, Ante Bet ve Bonus Satın Alma bulunur.

Buffalo King Megaways Demo Oyna

Buffalo King Megaways: Slot Sembolleri

Buffalo King Megaways oyununun tasarımı, arka plana sihirli bir gün batımı ve yıldızlı bir gökyüzünün göründüğü bir manzara yerleştirilmiştir. Soldan başlayarak bitişik makaralarda aynı sembol türünden 3 veya daha fazlasını landirarak kazanç kombinasyonu oluşturursunuz. Önceki versiyondan tanıdığımız birçok sembol, dönüşler sırasında karşımıza çıkmaktadır. İlk fark edilebilir fark, büyük ölçüde genişletilmiş, ancak teknik olarak dikkat çekmeyen Megaways kurulumudur. 6 ana makarada 2-7 sembol bulunan ve 4 sembol barındıran üstte yatay bir makara tutan bağlı ahşap kirişler bulunur. Tam kapasitede, 4.096 yolun yer aldığı orijinal oyuna kıyasla devasa 200.704 kazanma yolu bulunur. Geri kalan manzara, en azından görebildiğiniz kadarıyla, önceki gibi temelde aynı kayalar ve kanyonlardır. Dış mekan tarzında bir müzik, manzarayı tamamlar ve ilk Buffalo King hayranları estetik açıdan çok radikal bir şeyden korkmayacaklar, en azından. Ayrıca Buffalo King Megaways oyununu sadece demo oyna butonuna basarak oynayabilir, Buffalo King Megaways kazanma saatleri ve slot taktikleri hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Bu oyunda düşük ödeme yapan semboller güçlü renklerde 10, J, Q, K ve A’dan oluşur. Orta ödeme yapan semboller, bir alabalık, bir kurt ve bir pumayı içerir. Yüksek ödeme yapan semboller, bir kartal ve büyük bufaloyu içerir. Eğer 6 bu bufalo sembolünden birini landirirseniz, bahsin 20 katını verir. Oyunun vahşi sembolü bir kaya kulesinden oluşur ve üzerinde “wild” yazısı bulunur. Oyunun scatter sembolü, üzerinde “Bonus” yazısı bulunan altın bir bufalodan oluşur. Megaways’in çok daha fazla kazanma yolunu sağlamasına rağmen, sembol değerleri aslında artmıştır. Ödeme tablosunun alt kısmında başlayarak, alabalıklar, kurtlar, pumalar, kartallar ve bufalo sembolleri arasında 10’dan A’ya kadar kart sembolleri bulunur. Hepsi Kuzey Amerika’nın değişmez sembolleri arasında yer alır ve bahsiniz 20 katına denk gelen bir bufalo hattı ile son bulur. Oyun ayrıca, standart ödeme sembollerini değiştirmek için 2, 3 veya 4 numaralı makaralarda görünen bir vahşi sembol içerir.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz