Gemhalla

Biabet - Reklam
Bu oyunu sevdiniz mi?
(0 votes)
Gemhalla

Rapor et: "Gemhalla"

Gemhalla, BGaming ‘in İskandinav ve Thor temalı bir kumarhane slotudur ve bu oyun İskandinav mitolojisini benzersiz bir şekilde ele alıyor. Oyunun ana karakteri, Yggdrasil ağacının yanında duran gök gürültüsü tanrısı Thor. Yggdrasil, yaşamın kaynağı olarak kabul edilirken, bu oyunda büyük kazançların kaynağı haline gelmiş. Oyunun adı, Asgard’daki tanrıların dünyasında yer alan görkemli Valhalla salonuna değerli taşları tanıtarak bir kelime oyunu yapıyor. Bu oyunda, hem ana oyunda hem de Ücretsiz Döndürmelerde 500X’e kadar Çarpan Sembolleri bulacaksınız. Oyun, Scatter Pays sistemi kullanarak makaralardaki konumlarından bağımsız olarak 8 veya daha fazla sembol için kazançlar sunar. Kazanan tüm semboller makaralardan kaldırılır, böylece aynı döndürmede ardışık kazançlar elde etme şansınız olur.

Gemhalla: Slot Özellikleri

Gemhalla demo oyunu, 6 makaralı, 5 sıralı ve rastgele ödeme noktasına sahip BGaming tarafından oluşturulan bir video slot oyunudur. Geleneksel ödeme çizgileri yerine, Scatter Pays sistemi ile ızgarada aynı türden en az 8 sembol denk getirerek kazanç elde edersiniz. Min.bet 0.2’dir ve Max.bet 50’ye kadar çıkabilir. Olağanüstü RTP oranı %97.17 olup, %94.14 RTP oranıyla da sunulmaktadır. Gemhalla yüksek volatiliteye sahiptir ve bahis miktarının 5.000 katına kadar kazanç sağlayabilir. Bu oyunda Valhalla’yı hiç böyle görmemiş olabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken önemli özellikler arasında Cascading Wins, Çarpan Sembolleri, Scatter Sembolleri, Chance X2, Ücretsiz Döndürmeler ve Bonus Satın Al özelliği yer alır.

Gemhalla Demo Oyna

Gemhalla: Slot Sembolleri

Gemhalla oyununun tasarımı, Thor ve çekicini konu almaktadır. Çekiç kullanan gök gürültüsü ve şimşek tanrısını muhtemelen bu şekilde hiç görmediniz. Makaralar, Yggdrasil ’i temsil eden devasa bir ağacın gövdesinde yer alır. Aynı türden 8 veya daha fazla sembolü makaralar üzerinde denk getirerek kazanç elde edersiniz ve kazanan semboller kaybolarak aynı döndürmede ardışık kazançlar elde etme şansı sunar. Gemhalla, mobil telefonlar, tabletler ve masaüstü bilgisayarlarda oynanabilir. Ayrıca Gemhalla demo oyna butonuna basarak bu oyunu hemen oynayabilir, Gemhalla slot taktikleri ve kazanma saatleri hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Bu slotta düşük ödeme yapan semboller, rünik yazılarla süslenmiş beş değerli taştır. Kırmızı, mavi, yeşil, sarı ve pembe taşlar, 12 veya daha fazla sembolden oluşan bir kazanç için bahsin 2X ile 10X arasında ödüller verir. Daha yüksek ödeme yapan semboller ise balta, dürbün, bira bardağı ve miğferdir. Bu nesneler, 12 veya daha fazla sembolden oluşan bir kazanç için bahsin 12X ile 50X arasında ödüller ekler. Wild Sembolü bulunmaz, ancak kazançları 500X’e kadar artıran Çarpan Sembolleri ve Ücretsiz Döndürmeleri tetikleyebilen Scatter Sembolleri vardır.

Merhaba!. Sitemizde yer alan slot oyunları eğlence amaçlıdır, gerçek bir kazanç söz konusu olmadığı için kumar değeri taşımamaktadır. Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın 🙂
Biabet - Reklam
Sosyal Medyada Biz